Acasa » Sustineti proiectul „Oferim un moment de fericire”

Sustineti proiectul „Oferim un moment de fericire”

A inceput toamna in forta, cu multe proiecte frumoase ce merita sustinute. Prietenii nostri de la Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual ne-au aratat in diverse situatii cat de creativi sunt cand folosesc hartia!

BeFunky_DSC_1563.jpg

Uimirea si mai mare a fost cand am descoperit ca aceste produse sunt realizate cu ajutorul copiilor si tinerilor cu dizabilitati care vin la Centrul de Zi la Organizatia Suedeza! Tot la ei am descoperit cadourile minunate realizate prin tehnica origami de impaturire a hartiei.

1 Cei 57 de bunici care vin la Organizatia Suedeza se relaxeaza, discuta, se imprietenesc in timp ce creeaza astfel de minunatii. Acesti bunici speciali, au ales sa isi petreaca timpul in mod creativ, sa isi redescopere pofta de viata, bucuria de a trai si sa ajute cu indemanrea loc copiii si tinerii cu dizabilitati realizand aceste produse.

Sustineti proiectul in competitia Raiffeisen Comunitati

Si voi aveti sansa de a-i sustine alaturi de noi, pana pe 11 septembrie, cu un simplu vot in cadrul competiei Raiffeisen Comunitati.

Proiectul lor Oferim un moment de fericireisi propune sa asigure o sansa la viata activa cat mai multor copii si tineri cu dizabilitati intelectuale, dar si bunicilor, participanti la activitatile oferite de catre organizatie.

Acestia vor fi invatati sa creeze obiecte frumoase si utile si vor fi initiate in in arta folosirii hartiei. Ei vor putea sa foloseasca metodele quilling, origami, sa deseneze, sa picteze, sa decoreze obiecte memorabile care vor fi valorificate pentru a sustine mai departe Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual.

Cum ii puteti sprijini?

Intrati pe site-ul Raiffeisen Comunitati, va faceti un cont si votati proiectul nostru. Votati pana cel tarziu 11 septembrie!

Procesul de votare este in felul urmator:

1. Intrati pe Raiffeisen Comunitati, aici.
2. Apasati butonul Voteaza si tu.
3. Apasati butonul Inregistreaza-te.
4. Completati campurile/datele voastre apoi apasati Inregistreaza-te.
5. Atentie: veti primi un link pe adresa de e-mail pentru a confirma datele. Deci verificati adresa de e-mail.
6. Mergeti apoi la butonul Proiecte si cautati proiectului „Oferim un moment de fericire” sustinut de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual. Este inregistrat pe Ilfov-Voluntari.
7. Votati!

Hai sa incepem aceasta toamna sustinand oameni care se straduiesc si reusesc sa faca lucruri frumoase!

Va multumim!
Echipa Empower si Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!