6

Flirtul din priviri

Flirtul din priviri

„Cand am vazut-o prima data m-a sagetat cu privirea ei seducatoare.”

„Nu ma pot dezlipi de ochii lui, parca ma hipnotizeaza.”

„Sa ma incred in privirea ei sau nu?”

„Ochii lui spun adevarul sau doar ma mint?”

Iata doar cateva dintre frazele pe care probabil ni le-am spus toti atunci cand eram indragostiti sau doar ce cunoscusem o persoana care ne-a atras foarte mult.

De ce vorbim despre flirtul din priviri?

Pentru ca se spune ca “ochii sunt ferestrele sufletului” si ceea ce reflecta ei ne poate da raspunsul pe care, de cele mai multe ori, nu il primim direct de la persoana in cauza.

Iar legatura cu flirtul este usor de facut, pentru ca noi vrem sa stim de la bun inceput daca persoana de care suntem atrasi ne doreste sau nu.

Da, dorinta se citeste in ochi si cititi in continuare cum putem detecta cu usurinta acest lucru!

Prezentare care sa vanda

Descarca Ebook-ul Gratuit

"10 strategii simple pentru o prezentare care sa vanda" - aceste strategii iti pot salva zeci de ore de cercetare si incercare pentru a vedea ce functioneaza intr-o prezentare

Dorinta se citeste in ochi, la propriu

Poate ca ati auzit ca pupilele noastre se dilata atunci cand vedem ceva care ne place – fie ca este o persoana, o masina sau un lucru pe care ni-l dorim foarte mult.

Astfel, tot ceea ce ne atrage si ne creeaza emotii pozitive ni se dezvaluie prin dilatarea pupilelor.

Ce se intampla de fapt?

Creierul spune “Imi place ceea ce vad; vreau sa vad mai bine!”.

Stiati ca avem trei tipuri de creier:

  1. cel reptilian (comun cu cel al animalelor)
  2. cel limbic (responsabil cu emotiile)
  3. neocortexul (responsabil cu ratiunea).

Practic, atunci cand pupilele se dilata intra in functiune creierul limbic, care ne spune clar daca ne place sau nu ceva.

Este o reactie inconstienta a creierului, pe care nu o putem controla si de aceea, atunci cand apare aceasta dilatare a pupilei putem citi clar dorinta persoanei de care suntem interesati.

Cand oamenii sunt foarte incantati de ceea ce vad in fata lor, pe langa dilatarea pupilelor, se arcuiesc sprancenele, marindu-se suprafata ochilor si parca ochii sunt mai mari decat de obicei.

Ceea ce este extrem de interesant de observat este ca pupilele ni se dilata si mai mult cand privim o persoana cu pupilele dilatate. Dorinta celuilat ne trezeste si noua dorinta. Flirtul din priviri functioneaza

Urmariti reclama la McDonald’s care are in centrul ei o persoana de sex feminin care cu pupilele dilatate; uitati-va la ea si apoi priviti-va intr-o oglinda – veti constata ca si voua vi s-au dilatat pupilele.

Daca cei responsabili de publicitate folosesc cu brio acest truc, de ce sa nu il folositi si voi atunci cand veti sa atrageti pe cineva?

In perioada medievala, doamnele din inalta societate foloseau atropina in ochi pentru a se dilata pupilele si pentru a deveni cat mai atragatoare.

Asadar, de azi inainte, atunci cand va intalniti cu persoana pe care o doriti in viata voastra, urmariti cu atentie dilatarea pupilelor.

Incercati sa dati o floare persoanei respective si observati cu atentie daca acest gest este insotit de dilatarea pupilelor.

Daca da, inseamna ca persoana a fost placut impresionata si mergeti pe o carte castigatoare. Daca nu, mergeti pe un alt drum!

Ochii nu mint si este mai bine sa stiti din timp unde va aflati, decat sa descoperiti pe parcurs, nu-i asa?

Comments are closed