Empower Live! Bucuresti 25 iunie: public speaking

Empower Live #52 in Bucuresti vine cu un subiect foarte cauat: public speaking. O vom avea alaturi de noi pe Simona Dan.

Bucuresti, 25 iunie, Simona Dan

Public speaking: „Lideri pe scena”

„Daca esti o persoana obisnuita si te duci la o inmormantare, preferi sa te afli in sicriu decat sa tii un discurs”, spunea actorul american Jerry Seinfeld in serialul de comedie „Seinfeld”, despre teama de a vorbi in public.

Preocuparea de a nu da rau, grija de a camufla propriile limitari sunt cele care ne fac sa imbracam diferite “costume”, ne impiedica de multe ori sa urcam pe scena si sa ne jucam rolul in mod natural.

De aici s-a nascut trainingul “Lideri pe scena”, un curs despre curaj. Un curs pentru cei care doresc sa exerseze SA VORBEASCA si SA ASCULTE. Este un curs unde vom invata ce sa facem cu ce stim si mai ales cu ce nu stim. Pe durata a doua ore, vom fi pe rand speaker si ascultator intr-o atmosfera relaxanta, engaging si funny.

Acest curs ar putea fi util acelora care activeaza in profesii ce impun activitati de relationare, crearea si mentinerea unei relatii bune cu clientii, persoanelor care lucreaza in vanzari, acelora care trebuie sa construiasca relatii bazate pe incredere.

Veniti cu chef de experimentare, vorbit si ascultat! :)

Simona Dan este liderul The 88 Keys, salon de consultanta in comunicare. Simona este absolventa unei suite de inalte scoli de comunicare. Berlin School of Creative Leadership si Chartered Institute for Public Relations se regasesc pe lista specializarilor ei internationale.

Fiecare training care poarta amprenta 88 Keys este garantat de experienta de peste 10 ani in comunicarea corporate si de brand, expertiza dobandita in urma gestionarii comunicarii pentru mai mult de 100 de branduri. Reputatia The 88 Keys este certificata de o istorie a performanelor. De-a lungul timpului, liderul companiei, Simona Dan, a fost implicata in proiecte rasplatite cu premii si nominalizari la cele mai importante festivaluri de profil – IPRA, SABRE, CIPR, Cannes Lions, PR Awards.

Prezentare care sa vanda

Descarca Ebook-ul Gratuit

"10 strategii simple pentru o prezentare care sa vanda" - aceste strategii iti pot salva zeci de ore de cercetare si incercare pentru a vedea ce functioneaza intr-o prezentare

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 25 iunie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 25 iunie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate.

Runda aceasta permitem 23 de locuri! :)
Lista de participanti:
1-2. Anda Clocotici (plus o persoana)
3. Oana Mihalcea
4-5. Paul Ardeleanu (plus o persoana)
6. Adi Zegrea
7. Emil Lazar
8-9. Alina Balasoiu (plus o persoana)
10-11. Lucian Hincu (plus o persoana)
12. Oana Andreea Erimia
13-14. Iulia Boboc (plus o persoana)
15. Enache Zarafu
16. Cristian Andrei Lefter
17-18. Simona Straton (plus o persoana)
19-20. Alexandra Maria Totoret (plus o persoana)
21. Marinela Haiduc
22-23. Eugenia Pirleci (plus o persoana)

Va asteptam pe toti 23!