1

Empower Live! Cluj 18 aprilie: managementul relatiilor de succes

Empower Live #9 in Cluj este dedicat relatiilor de succes! Facilitator este Carmen Todor, psihiatru, trainer si coach deosebit de apreciat.

Cluj-Napoca, 18 aprilie, Carmen Todor

Managementul relatiilor de succes

Cand vine vorba de relatii, oamenii par a se imparti in 2 categorii: deschisi si emotionali sau rationali si oportunisti. Niciuna dintre aceste 2 variante nu reprezinta exprimarea deplina a potentialului nostru si aceasta explica de ce atat de putine relatii sunt stabile si continuu energizante in viata noastra, lucru care se rasfrange si in modelul social actual, in care adesea suntem multi dar singuri.

Intalnirea de luni va propune o abordare extrem de onesta si serioasa a artei de a construi relatii autentice, fie ele relatii de cuplu, de prietenie sau de afaceri. Vom discuta despre:

  • cine sunt eu intr-o relatie;
  • cum inteleg si cum conduc relatiile mele;
  • ce fac bine si unde gresesc;
  • cum transform relatiile din simple relatii in experiente memorabile.

Veniti pregatiti cu intrebari si experiente personale!

Carmen Todor este psihiatru, MasterTrainer si MasterCoach, presedinte al Asociatiei Romane de NLP si al Societatii Romane de Coaching. Detalii despre activitatea sa gasiti pe siteul Genium.

Coordonate eveniment

Loc, data: British Council Cluj-Napoca (Str. Arany Janos nr. 11), luni, 18 aprilie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Prezentare care sa vanda

Descarca Ebook-ul Gratuit

"10 strategii simple pentru o prezentare care sa vanda" - aceste strategii iti pot salva zeci de ore de cercetare si incercare pentru a vedea ce functioneaza intr-o prezentare

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Delia Muresan, liderul nostru in Cluj: [email protected]

Inscrieri pentru Empower Live! Cluj-Napoca 18 aprilie

Inscrieri inchise!

Lista de participanti:
1. Adrian Cristian Pop
2-3. Alina Gadja (plus o persoana)
4. Andrei Boar
5-6. Giorgiana Simoc (plus o persoana)
7-8. Constantin Gozman (plus o persoana)
9-10. Cristian Ciuberea (plus o persoana)
11. Gheorghe Judea
12-13. Cosmina Seu (plus o persoana)
14. Ada Harangozo
15. Alina Marginean
16. Adriana Chiorean
17. Pop Petru Matei
18. Simona Ros
19-20. Alexandru Pop (plus o persoana)

Comments are closed